Правила и Наредби

Без обидни материали
Без публикуването на теми и мнения с нараняващо, обиждащо, оскърбително, дразнещо, клеветническо, вулгарно, нецензурен, омразно или расистко, етническо или друго нежелателно съдържание. Това означава без порно, насилие, обидни или други противни и обезпокоителни съобщения, снимки сайтове. Това ще доведе до незабавен бан от форумната общност.

Без предубежденията и дискриминацията
Не трябва да има никаква дискриминация или омраза към който и да било въз основа на раса, религия, пол, културен произход или сексуални предпочитания. Това ще доведе до незабавен бан от форумната общност.

Без Нападки
Не трябва да се държи нахален и обиден език, лични нападки, дразнене или други нападки към членове на форума. За всяко нарушение ще бъдете предупреден, и ако проблема продължава ще бъдете баннат.

Без Спам
Без спам и флууд във форумите или темите публикувайки множество от еднакви или подобни досадни съобщения.

Без мнения с кратко съдържание
Отговори и теми от по няколко думи се считат за спам. Ако отговаряте с по-малко от 5-10 думи, ще се счита за спам. Ако нямате какво да кажете в дадена тема или разговор, тогава не пишете въобще. Моля, спазвайте правилото Без Спам"

Без Вируси, Троянски Коне и Пиратство
Публикувайки линкове с/за информация относно хакове, вируси , троянски коне, пиратски материали и друго нелегално съдържание е забранено. Ако това се случи това ще доведе до незабавен бан от форумната общност.

Без Повторно Публикуване
Повторното публикуването на теми, които не са получили отговор в рамките на 3-4 седмици (или период по преценка на модераторите) е забранено.

Без Тролене
Троленето в тези форуми е забранено. Не публикувайте нарочно спорни теми или противоречиви съобщения с цел предизвикване на останалите потребители. Това ще доведе до незабавен бан от форумната общност.

Без Реклама
Публикуването на връзки към други сайтове и продукти, които нямат връзка с темата на форума и сайта както и конкретната тема са забранени. Можете да сложите връзка в подписа си, но не и да правите тема по този повод. Това ще доведе до предупреждение и бан.

Без Двойни Мнения
Не публикувайте по две мнения едно след друго, ако имате нужда да добавите нещо редактирайте предишното си мнение. Последователното публикуване на мнения не е разрешено.

Без Повтарящи се Теми
Не създавайте нови теми със същото съдържание като съществуващи такива. Повторните теми ще бъдат заключвани и премахвани. Прегледайте форума или направете търсене и проверете дали такава тема съществува.

Без Оскърбителни Теми
Не публикувайте теми, които нямат причина да бъдат създавани. Също така не правете спам теми или анкети.