Запомни ме?

Kоя е Криси на Миро Найденов?

29-04-2013 11:04:58

admin

Administrator

Присъединил се: 30-11 00:11:00
Всички Теми: 503
Всички Мнения: 503

Не ги взимаме девствени, коментира за нея ексземеделският министър
Автор: Ива Оприкова


Любимата на Миро Найденов, която стана част от шокиращите записи между Кокинов, Борисов и бившия земеделски министър, е Кристина Спасова. 25-годишната изгора, с която живее Найденов, работи като пиарка в пресцентъра на Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ). Година по-късно напуска и регистрира фирма "Кей Ем Ком". Скандалната новобогаташка ударно купува разработени сайтове. Фирмата й „Кей Ем Ком“ е спечелила договор за 47 500 лв. с аграрното министерство за популяризиране във Фейсбук на Програмата за развитие на селските райони.
За тази Кристина става дума в записите. Тя се оказва натоварена с твърде голяма власт за 25-те си години - да "координира и разпределя" обществените поръчки. Мирослав Найденов вярва в чувствата на девойката и казва в записите: "Значи, шефе, тя няма да ме издаде. Въпросът е, че тя е работила с разни капути други..." С другите "капути", както става ясно от записите, са се пишели обществените поръчки.
Въпреки крехката си възраст и семпъл професионален опит, Кристина Спасова натрупа в рекордно кратък срок големи имоти. Тя се сдоби с луксозни офиси за над 330 хил. лева.
Парите са изплатени само за 7 месеца, рекорд, за който връстниците на 25-годишната Кристина дори не могат да мечтаят. С това обаче далеч не се изчерпва материалното благополучие на пиарката, която по образование е бакалавър от университета в Благоевград. Тя си напазарува ниви, а също и част от завода за преработка и консервиране на диворастящи плодове и гъби „Био Ем Ди“ край Берковица, който е печелившо предприятие. Мнозина твърдят, че Спасова е само подставено лице, още повече, че всичко това е натрупано в много кратък срок без заеми от банки.
България, гр. София, бул. Витоша №37, ет.2, тел./факс: +359 2 9868660, ел. поща: zop@zop.bg